🙂HEJ FORÆLDRE.                                                                                                                  

  
 Jeg åbner mit hjem for jer og jeres Guldklumper med henblik på at det blir så hjemligt som det kan lade sig gøre ,  .Mine retningslinjer ang pasning af jeres barn er selvfølgelig på samråd med forældre og jeres barns behov.

      

MIG SELV : jeg hedder Trine Grænge og er 52 år, jeg er gift med min mand Brian  og sammen har vi 3 piger. Laura på 14 år, og 2 store udeboende piger, Sille på 20 år og Emmeli på 22 år .

 I huset bor : , og vores hund på 5 mdr Tøzen( en glad, kærlig stor hund  som KUN er sammen med børnene under mit opsyn  ( hunden er bag en høj låge.        

HUSET : Hvor jeres børn passes  er et rummeligt hus ., Et stort lyst et-planshus, omringet af en dejlig stor lukket have. En have hvor der kan hygges med sandkasse, og et legehus, mm. En overdækket terrasse ,hvor børnene kan stå ude og sove. Stor gård med fliser hvor der kan cykles eller de kan gå rundt med en lille dukkevogn. Masser af plads til aktivitet.

Huset har ingen trapper. Et stort køkken hvor børnene kan spise / tegne mm. stort køkkenalrum  med plads til hop og leg. og selvfølgelig et hyggeligt legeværelse med masser af legetøj. HUSET ER RØGFRIT.                                                     

                                                                                                                                                                                  

Mig som person: Jeg er rummelig , Ansvarsfuld, Positiv, iderig og så elsker jeg når børn trives.

Holder af : at gå ture,være udenfor og  udforske Naturen ,men ligeså gerne være hjemme og  være kreativ, male og tegne, danse og høre musik. . Jeg kan selv lide at besøge forskellige steder så   Biblioteket , hvor der er mulighed for at lege og læse bøger. og legepladser))], som jeg ofte ses med mine kolegaer og deres børn med madkurv. så jeres børn også lærer andre børn at kende ( selvom det er privat, og få børn .

 

PRIVAT PASNINGSORDNING.

 


            

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.