PRIVAT PASNINGSORDNING.

🙂HEJ FORÆLDRE.                                                                                                                  

 jeg starter op som Privat Pasningsordning , og det gør jeg fordi jeg er blevet godkendt af Kommunen. 
Januar 2020  åbner jeg mit hjem for jer ( forældre og jeres guldklumper).

      

MIG SELV : jeg hedder Trine Grænge og er 50 år, jeg er gift med min mand Brian  og sammen har vi 3 piger. Laura på 12 år, og 2 store udeboende piger, Sille på 19 år og Emmeli på 21 år .

 I huset bor : kattemor og hendes store killing,, og vores hund på 11 år Stewi ( en Borderterrie, som er vokset op med vores børn., så derfor vant til mange mennesker / børn.        

HUSET : Hvor jeres børn passes  er et rummeligt hus ., Et stort lyst et-planshus, omringet af en dejlig stor lukket have. En have hvor der kan hygges med sandkasse, og et legehus, mm. En overdækket terrasse ,hvor børnene kan stå ude og sove. Stor gård med fliser hvor der kan cykles eller de kan gå rundt med en lille dukkevogn. Masser af plads til aktivitet.

Huset har ingen trapper. Et stort køkken hvor børnene kan spise / tegne mm. stort køkkenalrum  med plads til hop og leg. og selvfølgelig et hyggeligt legeværelse med masser af legetøj. HUSET ER RØGFRIT.                                                     

                                                                                                                                                                                  

Mig som person: Jeg er rummelig , Ansvarsfuld, Positiv, iderig og så elsker jeg når børn trives.

Holder af : at gå ture,være udenfor og  udforske Naturen ,men ligeså gerne være hjemme og  være kreativ, male og tegne, danse og høre musik. I vores hjem synger vi meget for Laura synger i kor. Vi skal selvfølgelig også besøge Biblioteket , hvor der er mulighed for at lege og læse bøger. og så på legepladsen, for os selv med madkurv eller sammen med andre Dagplejer og deres børn.. 

 

 


            

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.